Tragikus baleset

Halálra gázolták a férjét az M0-son, szívszorító videóval üzent a gyorshajtó autósoknak

Folyamatosan kampányol dolgozói védelme érdekében a Magyar Közút, ennek részeként üzent most az autósoknak egy 2017-ben meghalt közutas dolgozó özvegye.

2021.06.16 14:26ma.hu

A 2000-es évtől napjainkig 18 mérnökségi szakember hunyt el munkaterületen figyelmetlen vagy szabálytalan közlekedők miatt, ezért indította el a Magyar Közút két évvel ezelőtt "Biztonságunk az Ön kezében van!" kampányát. Ezt azóta is folyamatosan napirenden tartja a társaság.

A kampány legújabb videójában egy 2017-ben meghalt közutas dolgozó özvegye tért vissza először férje balesetének helyszínére, ahol elcsukló hangon, de teljes elszántsággal szólítja meg az úton közlekedőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.