Közlekedés

Újabb horrorkaraván az M3-ason: 3300 kilogrammal volt nehezebb a megengedettnél

A járőrök az M3-as autópálya hajdú-bihari szakaszán állították meg azt a túlsúlyos járműszerelvényt, ami 3,3 tonnával volt több a megengedettnél.

2021.04.13 11:34ma.hu
police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdúnánási Autópálya Alosztály járőrei Polgár külterületén állítottak meg egy tehergépkocsit 2021. április 11-én 14 óra körül. A rendőrök a mérlegelés során megállapították, hogy a járműszerelvény tömege közel 3300 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget.

A külföldi sofőrt a járőrök 500 ezer forint közigazgatási bírsággal sújtották, majd a jogsértés megszüntetéséig, illetve a bírság megfizetéséig visszatartották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.