Baleset

Vonattal ütközött egy autó Egerben, a sofőr szörnyethalt

Eddig tisztázatlan okból történt a tragédia.

2021.04.09 18:36MTI

Vonattal ütközött egy személyautó Egerben, a gépkocsi vezetője a balesetben meghalt - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Szabó Boglárka tájékoztatása szerint a Braun-völgyi vasúti átjáróban eddig tisztázatlan okból történt ütközés körülményeit vizsgálják. A vasúti forgalom a helyszínelés ideje alatt szünetel - tette hozzá.

A Mávinform az eset kapcsán jelezte: a szerelvény Egerből Szilvásváradra tartott, amikor a megyeszékhely és Felnémet között egy tilos jelzésű fénysorompós vasúti átjárónál a baleset bekövetkezett. A vonaton senki nem sérült meg, a Szilvásváradról Egerbe induló járat pénteken nem közlekedik - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.