Baleset

Tömegbaleset az M7-es autópályán, Martonvásárnál

A Balaton felé vezető oldalon több jármű összeütközött, teljes útzár mellett dolgoztak a szervek. Szerencsére, már újra teljes szélességében járható a sztráda.

2021.04.02 15:38ma.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 28-as kilométerszelvényében, Martonvásárnál 2021. április 2-án 13 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint négy gépjármű – eddig ismeretlen okból és körülmények között – összeütközött. A baleset következtében többen megsérültek.

A rendőrök a műszaki mentés és helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az autópálya Balaton felé tartó szakaszát, emiatt nagy torlódás alakult ki. A rendőrség tudatta: a helyszíni szemlét és a műszaki mentést befejezték, a forgalomkorlátozást nem sokkal fél 3 után feloldották, az autópálya érintett útszakasza ismét teljes szélességében járható.

Bereczki Zoltán ült az egyik autóban

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.