Majdnem tragédia lett a vége

Megrázó: öngyilkost mentett egy rendőr a Budakeszi Vadasparknál

A budakeszi rendőr helyismerete segített gyorsan rátalálni a sérült férfira.

2021.03.01 00:34ma.hu

Február 25-én este öngyilkossági kísérletről érkezett bejelentés a rendőrséghez, egy helyi járőr és egy polgárőr mindössze annyi információ alapján indult útnak, hogy valaki leugrott valahonnan a Budakeszi Vadaspark közelében.

A járőr helyismerete és tapasztalata segített megtalálni a bajba jutott férfit a park hátsó parkolója melletti tisztásnál, a sziklapárkányok alatt. A 23 éves dunaújvárosi férfi nedves ruhában kuporgott a bokrok alatt, tehát eszméleténél volt, amikor rátaláltak, elmondta, hogy már nem akar élni, és hogy ivott, mielőtt leugrott a legmagasabb szikláról. A mentők kiérkezéséig a sérültet a rendőr betakarta pléddel és óvatosan megvizsgálta, hogy mennyire sérült meg, szerencsére kisebb zúzódásokon kívül nem nagyon.

A rendőr segített ellátni a mentőknek a férfi sérüléseit, és a hordágy cipelésében is részt vett, mindezek után pedig a polgárőrrel a bajba jutott férfi táskájának a keresésére indultak, amit a szikla tetejére vezető úton meg is találtak, és visszajuttatták a tulajdonosának.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.