Baleset

Eloltották a fonyódi nádtüzet

Kigyulladt a nádas Fonyódnál, a körülbelül húsz hektáron elterjedt tűz megfékezésére sok helyről érkeztek hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók.

2021.02.28 07:33MTI

Vasárnap hajnalra eloltották az előző nap kigyulladt nádast Fonyód külterületén; ahol mintegy százhúsz hektáron égett le a terület - ismertette a katasztrófavédelem vasárnap hajnalban.

Fonyód külterületén, a Turul utca közelében kapott lángra a nádas szombaton este, amelynek oltásához először a keszthelyi, a siófoki, a marcali hivatásos, a balatonboglári önkormányzati, valamint a fonyódi önkéntes tűzoltókat riasztották. Később erősítésre volt szükség, így kaposvári, zalakarosi, valamint pacsai egységek is bekapcsolódtak a munkába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.