Erőszak

Buszsofőr szúrt le egy utast Budapesten

Megszúrta utasát egy buszsofőr Budapesten - néhány nap alatt ez a második késelés, amely közlekedési eszközön történik.

2021.02.27 09:38ma.hu

Késelés történt péntek éjjel tizenegy óra körül Budapesten, a Hungária körút és a Thököly út sarkánál.

A BudaPestkörnyeke.hu információi szerint egy buszsofőr szúrt le egy utast, a tette okát azonban egyelőre nem lehet tudni.

A tragédia helyszínére nagy erőkkel vonult ki a fővárosi rendőrség. Két mentő is a helyszínre érkezett.

A sebesült állapotáról egyelőre nem adtak ki semmilyen tájékoztatást. A lap szerint a helyzet súlyosságát jól mutatja az a véres ruhadarab is, amit az utcán heverve hagytak.

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, csütörtök reggel az arcán megvágtak egy nőt a csepeli Szent Imre téren, a 151-es buszon, minden valószínűség azért, mert egy FreeSZFE maszkot viselt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival és oktatóival vállalt szolidaritás jeleként.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a 151-es buszon történt támadás elkövetője után, és a férfit nyolc órán belül kézre is kerítették.

A BRFK Nyomozó Főosztály közösség tagja elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés kísérlet bűntett gyanúja miatt folytat eljárást.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.