Baleset

Balesetet szenvedett Jakab Péter

Igencsak összetört a Skoda, amiben utazott.

2021.02.22 19:30ma.hu

Ritkán adom ki a kormányt a kezeim közül, most útban a Parlament felé mégis megtettem. Hál’ Istennek senkinek nem esett baja – írta Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Facebookon, amihez egy fotót is feltöltött, amin az összetört Skoda látható.

Jakab szerint a mentők hívás nélkül megálltak mellettük, hogy megnézzék, rendben vannak-e, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy azt nem tudja, a kormánymédia mit keresett a helyszínen.

A pártelnök valószínűleg a Pesti Srácokra gondolt, ők azt írták, hogy az Árpád hídnál futottak bele a balesetbe. A lap szerint egy másik autóval ütközött, aminek a hátulja tört össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.