Erőszak

Még a sokat látott rendőrök is sokkot kaptak: több mint hatvanezer gyermekpornó-felvétel egy magyar férfinál

Jellemzően 4-8 évesek az áldozatok, de akad közöttük egyéves is.

2021.02.22 15:35ma.hu

Egy férfi elektronikai eszközein 66 674 darab gyermekpornográf felvételt, videó- és képfájlokat foglalt le a hatóság – írta közleményében a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A Győri Járási Ügyészség beszámol róla, hogy a férfi által birtokolt felvételeken többségében tizenkét év alatti, jellemzően négy és nyolc év közötti gyermekek láthatók szexuális cselekmény végzése közben, illetőleg a gyermekek nemiségét súlyosan sértő nyíltsággal ábrázolva.

Olyan felvételt is találtak, amelyen a molesztált gyermek kora körülbelül egy év.

A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A közleményből kiderül, hogy a nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda rendelte el, a Győri Rendőrkapitányság munkatársai folytatták le, érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fog hozni az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.