Közlekedés

Több mint egymilliós büntetést kapott egy horrorkaraván - videó

A gödöllői autópályás rendőrök szűrték ki azt a karavánt, amelynek sofőrje az intézkedés végén több mint 1 millió forintos büntetést kapott.

2021.02.10 17:22ma.hu

Az M3 autópályán, a bagi lehajtónál vezették ki a forgalomból a rendőrök 2021. február 9-én délelőtt azt a moldáv honosságú gépjárművet, amelynek vontatmányán a sofőr két gépkocsit szállított.

A moldáv járművezetőnek azonban nem csak emiatt keletkezett fizetési kötelezettsége, hanem további szabálytalanságok okán is: menetírókészülék időbeállításának elmulasztása, a vezetést megelőző 28 napra vonatkozó tevékenység, áruszállítói engedély, fuvarokmány hiánya. Mire a rendőrök mindent lajstromba vettek, 1 millió 80 ezer forint lett a bírság végösszege.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.