Baleset

Személyvonatnak ütközött egy autó Vassurányban

A sofőr könnyebben megsérült.

2021.01.28 13:44MTI

Személyvonattal ütközött egy autó csütörtök délelőtt a Vas megyei Vassurányban, egy vasúti átjáróban - tájékoztatta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-t.

Egyed László elmondta: a jármű a Szombathelyről Sopronba közlekedő személyvonatnak ütközött, az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett, a mentők a helyszínen ellátták.

Rázó László, a GYSEV szóvivője az MTI érdeklődésére azt mondta, hogy a személygépkocsi a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróba; a vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

Hozzátette: a baleset vizsgálata idejére szünetelt a vonatforgalom az érintett szakaszon, az utasokat Acsád és Szombathely között pótlóbuszok szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.