Baleset

Brutális baleset Százhalombattánál - megrázó fotók

Teherautóval ütközött egy személyautó.

2021.01.28 10:41MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Ketten haltak meg abban a balesetben, amely a 6-os főúton történt Százhalombattánál csütörtök reggel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségi honlapon azt írták, hogy egy autó Ercsi felől Érd irányába haladt, amikor - eddig tisztázatlan okokból - áttért a másik oldalra, és összeütközött egy teherautóval. Az autó 19 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a teherautóban utazó három ember pedig súlyosan megsérült. Közülük a sofőr életét a mentők nem tudták megmenteni.

A jármű két utasát - egy 23 és egy 39 éves férfit - kórházba vitték.

A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat mindkét irányban az M6-os autópályára terelik.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.