Bűnügy

Életveszélyesen megsebesítette ismerősét egy férfi Apátfalván

Késsel támadt a családra egy korábbi sérelem miatt.

2021.01.22 12:12MTI

A rendőrök elfogtak egy 35 éves tótkomlósi férfit, aki többször megszúrta apátfalvi otthonában ismerősét, és annak kiskorú fiát is megpróbálta megsebesíteni - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.
     

Deák Sándor közölte, a rendőrségre röviddel szerdán éjfél előtt érkezett bejelentés arról, egy tótkomlósi férfi az egyik apátfalvi házban - korábbi sérelme miatt - egy késsel rátámadt az ott lakó családra. Többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet, és a mellette lévő gyermekét is megpróbálta megsebesíteni. Ekkor a sértett sógora, aki a másik szobában tartózkodott, a család segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett.
     

A rendőrök - adatgyűjtés követően - csütörtök este egy magyarcsanádi ingatlanban elfogták a hatóságok elől ott elrejtőzködő késelőt. A férfi ellen - őrizetbevétele mellett - több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, kezdeményezték a letartóztatását - tudatta a főhadnagy.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.