Bűnügy

Brutális tömegverekedés Ózdon, ketten életveszélyesen megsérültek

A rendőrök vetettek véget a verekedésnek.

2021.01.18 17:14MTI

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Kilenc helyi férfival szemben, illetve életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt tizedik társukkal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - írták.

Az ügyről azt közölték, hogy múlt szombaton az esti órákban hét ózdi férfi karókkal, vascsövekkel felfegyverkezve ment az újtelepi városrészre, ahol korábbi, vélt sérelmüket akarták megbeszélni három ismerősükkel. A vitás felek azonban összeverekedtek.

A garázdaság során - aminek végül a rendőrök vetettek véget - többen is megsérültek - fűzték hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.