Tragédia

Győri család halt meg a porrá égett autóban - megszólalt a trélert vezető sofőr felesége - videó

Apa, anya és a két gyermek égett benn a járműben.

2021.01.15 12:12ma.hu
Fotó: Police.hu

Szörnyű tragédia történt még csütörtök délután egy balesetben, amely során négy ember meghalt.

Takács Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy a balesetben egy negyven év körüli férfi és egy nő, valamint két gyermekük, egy fiatal lány és egy kisgyermek halt meg. A katasztrófavédelem információi szerint a tüzet a kiérkező győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották, két embert tudtak kiemelni a járműből, de már ők sem éltek.

A Győrt keleti irányból elkerülő úton az 1. kilométernél még tisztázatlan okok és körülmények között ütközött össze egy autószállító tehergépkocsi és egy személyautó. A négy elhunyt az utóbbiban utazott.

A trélert vezető sofőr felesége a Facebookon szólalt meg a tragédiával kapcsolatban

"A férjem vezette a kamiont és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsák őket! Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak! Borzasztóan sajnálom!"

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.