OMSZ

Szex közben lett rosszul egy magyar férfi, a mentősök mentették meg az életét

Szeretkezés közben lett rosszul egy 50 év körüli férfi egy észak-alföldi faluban.

2021.01.14 10:25ma.hu

Szeretkezés közben lett rosszul egy 50 év körüli férfi január elején egy Észak- alföldi faluban - írja Facebook-oldalán az OMSZ.

A férfi vérkeringése minden előzetes panasz nélkül omlott össze éppen felesége karjaiban, aki első pillanatban fel sem fogta a szürreális helyzetet. A kezdeti rémület után azonban, a nő minden erejét összeszedte és tűpontosan követte a rutinos mentésirányító életmentő utasításait.

A hősies feleség ugyan zokogva kezdte meg férje újraélesztését, a segítségére riasztott mentőegységek hamar átvették tőle és emelt szinten folytatták az életmentést. A mentők, több mint egy órán keresztül küzdöttek a férfi életéért a hálószoba padlóján, ami sikerre is vezetett.

Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, ahol azonnal további életmentő beavatkozásokon esett át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.