Tragédia

Talicskán toltak haza egy részeg férfit Alsószentmártonban - meghalt - videó

Az is elképzelhető, hogy már a kocsmában elhunyt.

2021.01.10 13:47ma.hu

Talicskán tolták haza pénteken a helyi kocsmából azt az alsószentmártoni férfit, akit néhány órával később holtan találtak.

Az út egy részét a bolt kamerája rögzítette. A férfi a talicskában is mozdulatlanul feküdt, néhány helyi szerint már a zugkocsmában meghalt, a kocsma tulajdonosa ezt tagadta. A 40 éves alkalmi munkákból élő alkoholista holttestére egy ismerőse bukkant rá annak lakhelyéül szolgáló volt tűzoltó szertárban.

A rendőrség egyelőre gyilkosság vagy egyéb bűncselekmény látszatát is kerülve közigazgatási eljárás keretében kezdte vizsgálni az ügyet, de a halál pontos okát boncolás fogja megállapítani.

A Siklósi Hírek felvételén az látszik, hogy K. Tibort talicskán tolja két férfi – a közreadó elmondása szerint a helyi zugkocsmából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.