Baleset

Előzésből visszatérő kamionnal ütközött egy Ford Káld közelében - a helyszínen meghalt - videóval

Homlokrakodót előzött egy balra ívelő kanyar előtt a hűtőkamion a 84-es főúton, de a szemből érkező Ford előtt már nem tudott visszatérni a sávjába a sofőr.

2020.12.07 12:47ma.hu

Sárvár irányába tartott egy Ford személyautó hétfőn reggel, amikor Káld közelében, a 84-es főúton egy jobbra ívelő kanyar után a sofőr szembe találta magát egy előzésből éppen sávjába visszatérő DAF kamionnal.

A Ford nekiütközött a kamion bal elejének és árokba csapódott.

Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A 84-es főút érintett szakaszán több órán keresztül volt teljes útlezárás.

A sérült és a holttest kiszabadítását sárvári tűzoltók végezték. A Magyar Közút munkatársai megkezdték az úttest feltakarítását és a padka helyreállítását - írta a 112Press.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.