Bűncselekmény

Megvertek két fiút egy budapesti plázában

A kőbányai rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket.

2020.12.01 08:28ma.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 7-én 15 óra 30 perckor egy X. kerületi bevásárlóközpontban egy négyfős, fiatalokból álló társaság összevitatkozott két fiúval. Szóváltást követően a társaságból ketten a két fiút ököllel és tenyérrel megütötték.

A feltételezett elkövetőkről, két fiatal fiúról felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két fiatalt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.