Bűnügy

Gombapincészetnek álcázott kannabiszültetvényt számoltak fel Újbudán - videók

A férfit kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

2020.11.26 09:05MTI

Gombapincészetnek álcázott kannabiszültetvényt számolt fel a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) Újbudán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A nyomozók a hét elején a két részből kialakított hely egyikében kiépített szellőztetőrendszert, a másikban 279 tő kannabiszt és a növények termesztéséhez szükséges eszközöket találtak - írták.

Az ügyben gyanúsított 42 éves férfi martonvásári lakásán pedig több mint tízmillió forint értékben olyan tárgyakat foglaltak le, amelyek bűncselekményből származhatnak: két autót, egy túramotort és négy karórát.

A nyomozás adatai szerint az elfogott V. Zoltán sportlövőként tartási engedéllyel rendelkezik több maroklőfegyverre, ez indokolta a TEK műveleti egységeinek bevonását az akcióba - közölték.

A férfit kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.