Illegális bevándorlás

Negyvenegy határsértőt találtak egy kamionban Csanádpalotánál

A sofőrrel szemben embercsempészés, a gépjárműben megbújt utasokkal szemben tiltott határátlépés miatt a román határrendőrség jár el.

2020.11.17 08:05MTI

Negyvenegy határsértőt találtak a magyar és román rendőrök egy kamionban a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen keddre virradóra - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a magyar és román rendőrök közösen ellenőriztek egy belépésre jelentkező török sofőr által vezetett román kamiont, amelynek rakterében 41 magát szír állampolgárnak valló ember rejtőzött.

A sofőrrel szemben embercsempészés, a gépjárműben megbújt utasokkal szemben tiltott határátlépés miatt a román határrendőrség jár el - tudatta a százados.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.