Bűnügy

Keresik a miskolci szexuális ragadozót, pénzjutalmat ajánlott fel a rendőrség

Az ismeretlen férfi erőszakkal közösült egy bódult állapotban lévő nővel.

2020.11.13 11:02ma.hu
Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci szórakozóhelyen 2019. április 19-én az éjszakai órákban egy ismeretlen férfi erőszakkal közösült egy bódult állapotban lévő nővel.

A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült.

Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó szám.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.