Baleset

Fának rohant és kettészakadt az autó - egy ember meghalt - képek, videó

A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy nem lehetett tudni ült-e benne még valaki.

2020.11.01 17:35ma.hu

Fának csapódott egy személyautó Szabadbattyán és Kőszárhegy között a 7-es főúton, szombaton este. A kocsi éppen előzést hajtott végre, majd mikor visszatért a sávjába, eddig tisztázatlan körülmények között letért az út melletti füves területre és nekirohant egy fának. A kocsi a jobb oldalával csapódott a fába olyan hatalmas erővel, hogy az autó bal oldala gyakorlatilag hosszában, előrefelé leszakadt, a motorja kiszakadt és több méterre a roncsoktól, a bokorban landolt. A kocsit vezető 55 éves balatonfüredi férfi kirepült a kocsiból és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy nem lehetett tudni ült-e benne még valaki.

Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a balesethez Székesfehérvárról érkeztek hivatásos tűzoltók, akik a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítása mellett hőkamerával és lámpákkal átkutatták a környéket, valamint feszítővágóval megbontották a szétszakadt roncsot is, esetleges további utasokat keresve. Végül kiderült, a sofőr egyedül utazott az autóban. A helyszínelés idejére teljesen lezárták az utat, melyen a forgalom este fél tizenegy után állt helyre.  A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.