Baleset

Még küzdenek a sofőr életéért a 86-os főúton, miután mindenki elhajtott a baleset mellett - videó

Körmend felől Sopron irányába tartott egy Volkswagen kisáruszállító, ami neki koccant egy előtte forgalmi okból lassító Ford személyautónak.

2020.10.29 16:30ma.hu

Még küzdenek a sofőr életéért a 86-os főút és a Vépi út körforgalmánál, Szombathely határában. A vezető a volán mögött lett rosszul és egy Fordnak koccant a Volkswagenjével.

Az első pillanatban ráfutásos balesetnek tűnő ütközés azonban váratlan fordulatot vett. A Fordból kiszálló hölgy észlelte, hogy a Volkswagenben "alszik" a sofőr. Emiatt segítséget kért más járművezetőktől, azonban többen elhajtottak - írta a 112press.

A Magyar Közút munkatársa nyitotta ki a Volkswagen ajtaját és észlelte, hogy a sofőr nem alszik, hanem haldoklik. Ő is próbált segítséget kérni másik sofőröktől, míg végül egy férfi segítségével kiemelték az autóból a 46 éves  férfit. A Ford vezetője kapcsolatban volt a mentőkkel és azonnal megkezdték az újraélesztést.

A közvetlenül az út szélén zajló művelet sem zavart sok járművezetőt, a legtöbben érdeklődve nézték mi zajlik, majd elhajtottak. A kiérkező mentők folytatták az újraélesztést, ami ezekben a percekben is zajlik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.