Borzasztó

Brutális állatkínzás: megskalpoltak egy kutyát Pusztaszabolcson

A kegyetlenül megkínzott kutyát Budapestre szállították állatorvoshoz.

2020.10.26 15:39ma.hu

Ép ésszel felfoghatatlan állatkínzás történt hétvégén Pusztaszabolcson: valaki nyakon szúrt egy foxi-keveréket és szabályosan lenyúzta a bőrt a kutyus fejének a hátsó részéről. A kegyetlenül megkínzott állatot Budapestre szállították.

A Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület vezetője szerint a következő egy-két nap kritikus lehet a megkínzott eb számára, de az már egy jó jel, hogy egyáltalán túlélte az éjszakát.

"Amikor megtalálták, a saját lábán járt, de alig volt vérkeringése, ki volt hűlve és sokkos állapotban volt"- nyilatkozta az fmc.hu-nak Turczer Edina, hozzátéve, a kutya rettenetesen elhanyagolt volt és fogalma sem volt arról, hogy mi történik vele.

A kutyában nem volt chip, és a nyakörvén sem volt semmi, ami segítene a gazdája azonosítását. Az állatvédő szerint, ha fel is ismerik a szomszédok vagy a tettes hozzátartozói a kutyát, mélyen hallgatni fognak a történtekről, mert valószínűleg félnek attól, aki ezt elkövette, és nem akarnak bajba kerülni.

A Fema videót is posztolt a szörnyűségről, de csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.