Baleset

Ekkorát csattant a rendőrautó és a személygépkocsi - durva videó

A baleset még pénteken történt a Kossuth Lajos utca - Petőfi Sándor utca sarkán.

2020.10.24 11:53ma.hu

Baleset történt péntek délután Budapesten, a Kossuth Lajos utca és a Petőfi Sándor utca sarkán. Akkor még nem lehetett sokat tudni a körülményekről és az okokról.

Azonban egy biciklisfutár fejkamerája rögzítette az eseményeket, így jól láthat, ahogy a kereszteződésen áthaladó járőrkocsiba belerohan egy jobbról érkező személyautó.

Bár a rendőrautó a zöld jelzésre indult el, a Ferenciek terénél feltorlódó autósor miatt beragadt az autók közé, és hiába próbált meg átjutni a kereszteződésen, mivel nem használt villogót és szirénát, nem is várhatta a másik sofőr, hogy meg fog jelenni a sávjában.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a balesetben csak a rendőrautó vezetője sérült meg könnyebben.

Azt is érdemes megfigyelni, hogy a kerékpáros futárok álltak meg segíteni. Később a Gyermekmentő Alapítvány éppen arra járó mentőorvosa is beszállt a segítségnyújtásba, ők fotóztak is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.