Tragédia

Nyár közepén ellenőrizték utoljára a vasi kalandparkot, ahol a szörnyű tragédia történt - videó

Egy 15 éves keszthelyi gimnazista meghalt, miután a kidőlt fák letépték a kötélpályát.

2020.10.23 22:25ma.hu

Mint ahogy arról a ma.hu is beszámolt, halálos kimenetelű baleset történt csütörtök délután a Vas megyei Gyöngyösfaluban található kalandparkban.

A 15 éves áldozat egy keszthelyi gimnázium kirándulócsoportjával érkezett, és együtt voltak az egyik kötélpályán, amikor a fatörzs, amire a kötelek és pallók voltak rögzítve, kidőlt. A gyerek olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy azonnal meghalt. Két társa is a pályán volt, ők a földre zuhantak, sérüléseik miatt kórházba szállították őket. Állapotuk javult, nincsenek életveszélyben.

Legutóbb nyár közepén ellenőrizték azt a Vas megyei kalandparkot, ahol a tragikus baleset történt. A hatóságok akkor mindent rendben találtak – ezt mondta a Híradónak a kalandpark ügyvezetője. "Nem tudjuk megmagyarázni" - mondja. Nem volt jele annak, hogy a fa kidől. Szőnye Péter azt mondta, megrendítette őt és kollégáit a tragédia. Részvétüket fejezik ki a fiú családjának.

A fiú osztálykiránduláson vett részt, társaival pszichológus foglalkozik. Az egész iskola gyászolja a fiút.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.