Baleset

Halálos motorosbaleset történt Pilisszentkeresztnél

A motort vezető 49 éves férfit sikertelenül próbálták újraéleszteni a mentők.

2020.10.23 16:45MTI
Fotó: Police.hu

Meghalt egy motoros a Pest megyei Pilisszentkeresztnél péntek délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 1111-es úton, Pilisszentkereszt térségében történt balesetben a motoros áttért a szemközti sávba, majd az útról lesodródva a szalagkorlátnak ütközött. A motort vezető 49 éves férfit sikertelenül próbálták újraéleszteni a mentők.

Péntek délelőtt Bács-Kiskun megyében is halálos motorosbaleset történt: az 51-es főúton személygépkocsi ütközött össze két motorkerékpárral Dusnok közelében. A motorok vezetői a helyszínen meghaltak.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek, de azóta feloldották a zárást és zavartalanul halad a forgalom - írta a police.hu.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.