Illegális bevándorlás

Negyvenöt határsértőt találtak egy kamionban Csanádpalotánál - videó

A török állampolgárságú sofőrrel szemben embercsempészés, míg utasai ellen tiltott határátlépés miatt a román határrendőrség indít eljárást.

2020.10.13 12:39MTI

Negyvenöt határsértőt találtak egy román kamionban Csanádpalotánál kedd reggel - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a belépésre jelentkező román járművet és vezetőjét közösen ellenőrizték a magyar és a román rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. A jármű rakterében 45 határsértőt találtak megbújva, közülük 43-an szír állampolgárnak vallották magukat, egy-egy migráns pedig azt állította, hogy palesztin, illetve tunéziai.

A török állampolgárságú sofőrrel szemben embercsempészés, míg utasai ellen tiltott határátlépés miatt a román határrendőrség indít eljárást - tudatta a százados.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.