Állatkínzás

Sírjából ásta ki magát egy kutya, miután a gazdája megmérgezte és még élve eltemette - videó

Halálos injekciót kapott a temetés előtt, csodával határos módon élte túl a vérfagyasztó kivégzést.

2020.10.12 13:59ma.hu

Egészséges, életerős kutya kapott halálos injekciót, majd még mielőtt hatott volna, eltemette gazdája Oroszországban. Ám a történet nem a tervek szerint alakult, a kutya ugyanis nem halt bele a mérgezésbe, sőt volt annyi ereje, hogy kiássa magát.

A 39 éves Olga Lystseva látta is az út szélén kullogó kutyát, mikor arra autózott, de továbbhajtott. Ám nem hagyta a gondolat nyugodni, és 10 kilométer után rávette magát: visszafordult, hogy megnézze, mi történt az állattal. Addigra a kutya már összeesve feküdt az út szélén.

A nő betette az autójába és elvitte egy kutyamenhelyre. Az önkéntesek feltöltötték fotóit a közösségi oldalakra és hamar kiderült a szerencsés Kiryusha - ugyanis így hívják - szerencsétlen története.

Egy idős házaspár próbált íly módon megszabadulni négylábújától, mert már öregek, és nem hogy a kutyát, de magukat is alig tudják ellátni és gondozni. Azt nem tudták, hogy a kutya még élt, amikor elföldelték és bocsánatot kértek.

Ám hűséges társuk már nem került vissza hozzájuk, már befogadta őt egy család.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.