Illegális bevándorlás

Negyvenöt szíriait találtak egy török sofőr román kamionjában Tatánál

A kamion 29 éves sofőrje ellen embercsempészés miatt eljárás indítanak.

2020.10.07 10:19MTI
police.hu

Egy török sofőr kamionjában szerda hajnalban negyvenöt illegális bevándorlót fedeztek fel, valamennyien szíriai állampolgárnak vallották magukat - közölte honlapján a rendőrség.

A Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság közleménye szerint a járművet egy négy megyére kiterjedő akció keretében, a székesfehérvári rendőrök jelzése alapján állították meg. A román rendszámú teherautóban 42 férfi és három nő tartózkodott.

A kamion 29 éves sofőrje ellen embercsempészés miatt eljárás indítanak. Az illegális bevándorlókat, meghallgatásuk után, visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.