Tragikus baleset

Két autó is elgázolta a biciklist - videó

A fiatal egy kereszteződésben akart átmenni a túloldalra a kerékpárúton, amikor elütötte egy kocsi, majd olyan szerencsétlenül esett, hogy a másik sávban érkező autó is elsodorta.

2020.10.05 19:53ma.hu

Két autó is elgázolt egy 22 éves biciklist Miskolcon vasárnap este. Az életét már nem lehetett megmenteni. A fiatal egy kereszteződésben akart átmenni a túloldalra a kerékpárúton, amikor elütötte egy kocsi, majd olyan szerencsétlenül esett, hogy a másik sávban érkező autó is elsodorta. A kerékpárutat néhány hete adták át a forgalomnak. A baleset idején sárgán villogott a jelzőlámpa, és sötét volt. A rendőrség még vizsgálja, ki hibázott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.