OMSZ

Majdnem belehalt mutatványába egy fiatal bűvész a Balaton-parton

Hirtelen elvörösödött és fuldokló köhögés közepette térdre rogyott.

2020.10.01 16:11ma.hu

Esténként a Balatonnál sétálókat szórakoztatta gyakorlásképp az a 16 éves bűvészpalánta, aki majdnem belehalt egyik mutatványába a múlt hét elején. A srác egy járókelő mobilját zárta páncélkazettába, majd a kulcsot bámulatos módon eltüntette. Ezután kártya trükkök következtek volna, ám a mágus hirtelen elvörösödött és fuldokló köhögés közepette térdre rogyott. A helyzet súlyát többen is felismerték a sétányon és azonnal a mentők gyors segítségét kérték - írja Facebook-oldalán az OMSZ.

A rutinos mentésirányító telefonos instrukciói alapján, háti ütéseket alkalmaztak a fuldokló fiatalnál, amik életmentőnek bizonyultak. A fiú torkán akadt kulcs ettől ugyanis elmozdult de még mindig komoly nehézséget okozott számára a légvétel.

A mentősök perceken belül helyszínre értek és szerencsésen eltávolíthatták a légúti idegentestet, ami után végre a járókelő is visszakaphatta túszul ejtett telefonját. Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az ifjú Houdinit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.