Baleset

Babakocsiba csapódott egy lövedék Egerszólát mellett

A rendőrség is nyomoz egy rejtélyes ügyben, amely könnyen tragédiával is végződhetett volna.

2020.09.28 16:39ma.hu

Babakocsiba csapódott egy lövedék Egerszólát mellett, a közeli lőszergyárból jöhetett a golyó - írja az Egri Ügyek.

Rejtélyes baleset történt Egerszólát mellett, mely könnyen tragédiával végződhetett volna. Az Egri Ügyek egyik olvasója a lapnak írta meg, hogy Tarnaszentmária és Egerszólát között fekvő tanyán a tulajdonosok szeptember első hétvégéjén egyik nap nagy csattanást hallottak, azután pedig egy lövedéket találtak kisgyermekük babakocsijában.

A balesetben senki nem sérült meg.

Miután a pár megtalálta a golyót, azonnal hívták a rendőrséget. A vizsgálat kiderítette, hogy a környéken akkor nem vadászott senki.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a golyó Sirok irányából érkezett, az ott található lőszergyárból.

Az Egri Ügyek úgy értesült, hogy a gyár beismerte, tőlük származik a lövedék, ami valószínűleg gellert kapott, ezért csapódott be a tanyán álló babakocsiba.

Az Egri Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A cég belső vizsgálatot indított a baleset miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.