Súlyos baleset

Kizuhant a halálgömbből a Magyar Nemzeti Cirkusz motoros artistája - videó

A férfit azonnal kórházba szállították.

2020.09.28 16:15ma.hu

Súlyos baleset történt a Magyar Nemzeti Cirkusz szombat délutáni mosonmagyaróvári előadásán. Egy motoros artista kizuhant a halálgömbnek nevezett szerkezetből.

A balesetről a Bors számolt be. A produkcióban öt motoros körözött nagy sebességgel a zárt rácsos gömbben. Amikor szombaton az egyikük megsérült, a közönségben ijedt morajlás hallatszott, félbeszakították a produkciót, felkapcsolták a villanyt, többen a sebesülthöz rohantak. A férfit azonnal kórházba szállították.

A részletekről Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója nyilatkozott a bulvárlapnak.

"Az egyik motorosnak, Raffaelnek defektes lett a motorján az egyik gumi, ezért nem tudta tartani a sebességet, és kirepült a már nyitott gömbből. Ez sajnos egy olyan eset, amely több ezer előadásból egyszer, ha előfordul. Ráadásul pont egy olyan pillanatban történt, amikor nyitva volt a gömb. Hála istennek nagyobb volt az ijedtség, mint maga a baleset. Ez az előadás legutolsó produkciója volt, utána már csak a finálé jött volna, ami természetesen elmaradt. Azonnal értesítettük a mentőket" - mondta a lapnak az igazgató, hozzátéve, hogy a baleset után kiállt a közönség elé, és elmondta, hogy sajnos ez a baleset megtörtént, az előadást természetesen leállítják. A nézők ezután rendezetten elhagyták a cirkusz sátrát. A férfi állapotáról egyelőre annyit tudni, hogy négy bordája eltörött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.