Állatkínzás

Több mint száz kutya hangszálát vágta ki egy karcagi férfi, nehogy lebukjon - videó

Borzalmas tettét azzal indokolta, hogy a szaporításukból él, és nem akarta, hogy szomszédai feljelentsék az állatok ugatása miatt.

2020.09.24 16:41ma.hu

148 kutyát tartott rossz körülmények között, ráadásul nagy részüknek kivágta a hangszálait egy karcagi férfi. Borzalmas tettét azzal indokolta, hogy a szaporításukból él, és nem akarta, hogy szomszédai feljelentsék az állatok ugatása miatt - írta Facebook-oldalán a Magyar Rendőrség.

Végül mindenki a helyére került: a férfit elfogták, és állatkínzás gyanúja miatt indítottak ellene eljárást, a kutyusokat pedig állatvédő szervezetek vették magukhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.