Illegális bevándorlás

Ismét alagutat találtak a Bács-Kiskun megyei határszakaszon

A rendőrök terepkutatás során fedezték fel azt a nyílást, amely szerb területről indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik.

2020.09.20 09:28ma.hu
police.hu

A Bács-Kiskun megyei határ mentén folyamatos a terepszakaszok ellenőrzése, mivel a migránsok az utóbbi időszakban egyre többször próbálkoznak azzal, hogy illegális módszerekkel jussanak be az ország területére.

A terepkutatás során 2020. szeptember 19-én 19 óra 45 perckor a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség határszakaszán, Csikéria térségében a rendőrök felfedeztek egy újabb alagutat, amely szerb területről indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik.

A rendőrök helyszíni szemlét tartanak a nyílásnál, majd azt betemetéséig őrzik.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az ilyen alagutakon történő közlekedés életveszéllyel járhat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.