Bűnügy

Illegális fegyverek miatt vettek őrizetbe egy orvvadászt Siófokon

A rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytattak házkutatást egy zalai ingatlanban, amikor megtalálták az illegális lőfegyvereket, távollátó optikát, hangtompítót, lőszereket, vadászathoz használt további eszközöket és vadtrófeákat.

2020.09.17 19:42MTI
police.hu

Engedély nélkül tartott lőfegyvereket találtak egy orvvadásznál; őt és társát Siófokon vették őrizetbe - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

A közlemény szerint a rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytattak házkutatást egy zalai ingatlanban, amikor megtalálták az illegális lőfegyvereket, távollátó optikát, hangtompítót, lőszereket, vadászathoz használt további eszközöket és vadtrófeákat.

A 49 éves helyi lakost és 31 éves tabi társát őrizetbe vették; a páros fiatalabb tagját orvvadászat bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Az orvvadászat mellett lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésével is gyanúsított társát szintén kihallgatták, majd kezdeményezték letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.