Közlekedés

Döbbenetes fotók az M5-ösről: szabálytalankodó kamionosokat fogtak

A Bács-Kiskun megyei rendőrök egyszerre két szabálytalan tehergépjárművet szűrtek ki a forgalomból az M5-ös autópályán.

2020.09.17 14:48ma.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei 2020. szeptember 16-án 18 óra 30 perckor az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi szakaszán két tehergépjárművel szemben intézkedtek egyszerre, mivel mindkét kamionnak szabálytalanul rögzítették a rakományát.

Fotók: police.hu

A járőrök a teherautókat a legközelebbi pihenőhelyre kivezették, és a járművezetőknek megtiltották a további közlekedést a szabálytalanságok megszüntetéséig. A teherszállítás szabályait megszegő sofőrökkel szemben 50.000 forintos helyszíni bírságot szabtak ki, amely a helyszínen kiszabható maximális összeg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a túlsúlyos vagy túlméretezett, illetve a szabálytalan rakományú tehergépjárművek kiemelt kockázatot jelentenek az országúton.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.