Keresik

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Bönde Szilviát

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2020.08.29 18:57ma.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-157/279/2020. körözési számon eljárást folytat Bönde Szilvia dégi lakos eltűnése ügyében.

A 17 éves lány 2020. július 14-én dégi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiatal hozzávetőleg 160 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke hajú, bal fülében fültágítót visel.

Eltűnésekor bordó kardigánt, fekete pólót, fekete nadrágot és fehér cipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Bönde Szilviát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén!

Fotó: Police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.