Bűnügy

Súlyos testi sértésig fajult egy közlekedési affér Kőbányán - két férfit keresnek a rendőrök

Az egyik férfi a sértett nyakát megszorította, míg társa arcon ütötte őt.

2020.08.10 08:17ma.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján hárman keveredtek szóváltásba 2020. július 29-én 14 óra körül a X. kerületi Gyakorló közben egy közlekedési helyzet miatt. A vita során az egyik férfi a sértett nyakát megszorította, míg társa arcon ütötte őt.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.