Balesetveszély

140-nel száguldozott a motoros Győrben

A közúti közlekedés szabályait súlyosan megszegő motorost a rendőrök megbírságolták.

2020.08.04 13:19ma.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrök Győrben, a Mártírok útján figyeltek fel egy rendkívül gyorsan közlekedő motorosra 2020. augusztus 2-án 10 óra 40 perckor. A motorkerékpár sebességének bemérésekor kiderült, hogy a járművet vezető férfi a lakott területen megengedett 50 km/h helyett 140 km/h-val hajtott. A járőrök a balesetveszélyesen közlekedő sofőrt megállították és 300000 forint közigazgatási bírsággal sújtották.

Azonban nem a fent említett járművezető volt az egyetlen, aki nem tartotta be a szabályokban meghatározott sebességhatárokat. Győr belterületén, 24 óra alatt 30 sebességet túllépő sofőrrel szemben intézkedtek rendőrök.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rendszeresen végeznek a megye közútjain sebesség-ellenőrzéseket. Jelenlétükkel a tragikus baleseteket igyekeznek megelőzni, hiszen a szabályszegő járművezetők gyorshajtásukkal veszélyeztetik a maguk, illetve mások testi épségét, biztonságos közlekedését.  

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.