Idős asszonyt raboltak ki Egerben

Durva! Megverték, megkötözték és kifosztották!

Festményeket és készpénzt zsákmányolt egy rabló egy idős asszonytól Egerben, miután betört a lakásába; áldozatát megverte és megkötözte; a gyanúsítottat elfogták.

2009.01.21 14:10MTI

A rabló által bántalmazott és megkötözött asszony az úgynevezett házi segítségnyújtási rendszer hívógombjával tudott segítséget kérni. A helyi családsegítő intézet gondozója szabadította ki, majd értesítette a rendőrséget - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

A forrónyomos üldözés nyomán, a kedd délutáni rablást követően, szerdára virradóra elfogták a rablás elkövetésével alaposan gyanúsítható ózdi férfit - tette hozzá Soltész Bálint. 

A támadás következtében az idős hölgy súlyos sérüléseket szenvedett, több csontja eltört. A gyanúsítottat az egri rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására - közölte a referens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.