Balesetveszély

18 ittas vezetőt fogtak el a rendőrök egy nap alatt

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

2020.07.20 11:36ma.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány két embert vett őrizetbe és tíz személyt fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Tizennyolc főt állítottak elő, és biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

Városlődön, a Kolostor utcában egy autó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött 2020. július 19-én 2 óra 50 perc körül. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt és a kocsira borult. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rendőri intézkedés során a 19 éves járművezetővel szemben felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért őt további mintavétel céljából a járőrök előállították. A fiatal férfi ellen – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további tizenhét sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.