Rendőrség

Három autós is simán elment a fának csapódott kisbusz mellett - videó

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a helyi rendőrkapitányság egy Káptalantótinál történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.

2020.07.10 11:21ma.hu

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 19040/425/2020.bü. számon büntetőeljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetése miatt ismeretlen tettesek ellen egy közlekedési baleset kapcsán.

Az eljárás adatai szerint egy kisbusz haladt 2020. július 3-án délután Káptalantóti külterületén, Köveskál irányából Tapolca felé. Egy egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd a vízelvezető árokba hajtott és egy fának csapódott. Ezután a gépjármű kigyulladt, és teljesen kiégett. A baleset következtében kilenc személy sérült meg.

A kisbusz mögött több gépkocsi is közlekedett, melyek közül három autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérik, hogy aki látta az esetet vagy arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. Keresse fel személyesen a Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát vagy hívja a 06-87-412-322-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.