Erőszak

Mozgásképtelen párjára gyújtotta házukat egy mányi nő

Előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés.

2020.07.08 18:15MTI

Mozgásképtelen párjára gyújtotta házukat egy nő Mányon, a bíróság elrendelte letartóztatását - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

A megalapozott gyanú szerint a nő az élettársa fiával fennálló rossz viszonya miatt döntött úgy, hogy felgyújtja a házat, ahol közösen éltek hárman. A nő benzint locsolt szét a ház földszintjén és tetőterében, majd meggyújtotta az épületet, miközben tudta, hogy élettársa egy korábbi agyvérzés miatt magatehetetlenül fekszik odabent. A gyanúsított távozott a helyszínről, a sértettet a tüzet észlelő szomszédok mentették ki, nem sérült meg.

A bűnismétlés, illetve a szökés, elrejtőzés veszélye miatt az ügyészség előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt tett indítványt a nő letartóztatására. A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A döntés végleges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.