Baleset

Súlyos baleset a VIII.kerületben - videó a mentésről

Teherautónak ütközött egy autó Budapesten.

2020.07.06 17:34ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Súlyos balesetet szenvedett egy Opel Astra hétfő délelőtt a VIII. kerületben. Az autó nagy sebességgel egy teherautó emelőhátfalának csapódott és alá szorult. A sofőr az autóból nem tudott kiszállni, őt a tűzoltók emelték ki. Kritikus állapotban szállítottak kórházba a mentők. A BalesetInfo privát Facebook-csoport szerint a 7,5 tonnás Iveco teherautót, amely behúzott kézifékkel kb. másfél méterre parkolt a kamiontól, nekitolta a kamion darujának, akkora erővel rohant bele. Állítólag előtte több autónak is nekiment, a poszt szerint minden bizonnyal tudatmódosító szerek hatása alatt állhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.