Illegális bevándorlás

Embercsempészeket és migránsokat fogtak el a rendőrök Győrnél

Két magyar állampolgárt embercsempészés gyanújával hallganak ki.

2020.07.03 07:14MTI

Elfogtak két embercsempészt és 11 migránst a rendőrök Győrnél csütörtök este egy kisbuszban - közölte a police.hu honlapon a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök 23 óra körül állították meg a magyar honosságú kisbuszt az M1-es autópálya 119. kilométerénél, Győr külterületén. A járművet egy magyar férfi vezette, és magyar társa mellett vele utazott tizenegy külföldi, akik szíriai állampolgárnak vallották magukat, de tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Valamennyiüket előállították, a két magyar állampolgárt embercsempészés gyanújával hallgatják ki - derül ki a közleményből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.