Tragédia

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén

A személygépkocsit vezető nő eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol autója frontálisan összeütközött egy járműszerelvénnyel.

2020.07.02 07:10MTI

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu honlapon.

A baleset szerda este történt a 4-es számú főút 93. kilométerszelvényében. A személygépkocsit vezető nő eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol autója frontálisan összeütközött egy járműszerelvénnyel.

A 24 éves vezető súlyosan megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, azonban az orvosi ellátás ellenére életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés idejére a forgalmat Szolnok belvárosa felé terelték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.