Baleset

A villamos elé zuhant egy ember Budapesten - sokkoló videó

Vdeót tettek közzé arról, ahogy egy férfi egy villamos elé esik egy budapesti megállóban.

2020.06.23 15:18ma.hu

A villamos alá esett egy férfi Budapesten a Bajcsy Zsilinszky Kórház megállónál, az esetről készült felvételt a Budapesti Autósok Közössége oldalnak küldte el az egyik olvasójuk.

A sokkoló videón látható, ahogy a szerelvény közeledik a megálló felé, majd az egyik várakozó utas hirtelen a sínekre zuhan. A felvétel láttán szinte hihetetlen, de a portál úgy tudja, hogy az illető csupán könnyű sérüléseket szenvedett.

"A villamosvezető elképesztő rutinja és a borzasztóan komoly fékhatás miatt a szerelvény első forgóváza alól ki tudták szedni a sérültet" - írták az oldalon.

A június 10-én készült videóról azonban további információja nincs a portálnak, így az sem világos, hogy a férfi öngyilkossági szándékkal vetette-e magát a villamos elé, vagy baleset történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.